Camping Albolafia Onze camping bestaat sinds eind juni 2001 en beschikt over moderne installaties en design. Bij aankomst zien we in halve cirkelvorm de gebouwen waar de receptie, bar, winkel etc. gevestigd zijn.

De Receptie is ten alle tijde bereid om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken.

Hier verschaft men niet alleen informatie over Cordoba en zijn bezienswaardigheden (musea,locale festiviteiten,plattegrond, vertrektijden openbaar vervoer, plattegrond etc.), als ook inlichtingen over de verschillende sporten die men kan beoefenen (wandeltochten, bergbeklimmen, fietsen,watersport, etc.) en over de plaatselijke gastronomisch aantrekkelijke gelegenheden.

Het campingrestaurant beschikt over een aangenaam, gezellig terras waar men in de winter kan zonnen en in de zomeravonden kan genieten van een fris briesje. Het zwembad is 120 vierkante meter groot en is omgeven door een grasperk met veel schaduwrijke plaatsen.

De accomodatie is gemaakt van hout en voorzien van airco en verwarming. Ze beschikken tevens over een kleine veranda met tafel en stoelen wanneer u wilt genieten van de natuur. Ver más
Situación de nuestro camping
Localice nuestra ubicación en el mapa.
situacion

Ver más
Galería de Fotos
Acceda a la galería de fotos de nuestro camping.
situacion

Ver más
Actividades y Ocio
Consulte las actividades y las oportunidades de ocio de las que dispone en nuestro camping.
situacion
Ver más

Camping Albolafia

Consulte las opciones de alojamiento que disponemos en nuestro camping: Bungalows, Cabañas, Refugios y Parcelas
ver más

Turismo en Córdoba


ver más
Contacta con nosotros